assets/Uploads/_resampled/SetWidth260-gereedschap-cartoon-klein2.jpg
" Ook voor onderhoud... "

Bestaande website

Is het misschien tijd voor een nieuwe jas voor uw website?

Wanneer u wilt weten wat er aan uw bestaande website verbeterd kan worden kunnen wij dit onderzoeken en hiervoor een rapport leveren met een aantal aanbevelingen, op basis daarvan kunt u zelf beslissen of en welke wijzigingen u wilt laten uitvoeren.

Vernieuwen

Verbeteringen, moderniseren en zoekmachine optimalisatie (SEO) kunnen wij ook voor u uitvoeren. De techniek staat op het gebied van het ontwikkelen van websites en internet communicatie niet stil. Na verloop van een aantal jaar (gemiddeld zo'n 3) is het geen overbodige luxe om uw bestaande website eens kritisch onder de loep te nemen. Vaak is met een aantal kleine verbeteringen al een flinke vooruitgang geboekt.

Onderhoud

Mogelijk zoekt u alleen iemand die de website voor u kan beheren en wijzigingen doorvoeren. Hiervoor bieden wij een aantal mogelijkheden. Wanneer het maar een beperkt aantal wijzigingen per jaar zijn of u gewoon nergens aan vast wilt zitten kunt u uw wijzigen aan ons doorgeven en berekenen wij hiervoor ons onderhouds-uurtarief van € 25,00 per uur (exclusief BTW). Dit wordt op het kwartier afgerond. U bent ervan verzekerd dat de wijziging binnen 24 uur is doorgevoerd.

Een andere mogelijkheid is ons onderhouds abonnement, dit is voordeliger wanneer u geregeld wijzigingen heeft. Het abonnement bestaat uit een strippenkaart voor 10 uur werk en is een jaar geldig. Ook in dit geval wordt er op het kwartier afgerond (u bent dus niet elke keer een vol uur kwijt voor een kleine tekstwijziging) en wordt dit gegarandeerd binnen 24 uur uitgevoerd. De kosten van een onderhouds strippenkaart voor 10 uur zijn € 200,00 (exclusief BTW)

CMS

Heeft u een al een website maar wilt u het beheer in eigen hand nemen zonder hiervoor kennis van html-code etc. nodig te hebben? En wijzigingen net zo makkelijk kunnen doen als in een Word-document? Informeer dan naar de mogelijkheden om uw bestaande website in te passen in een CMS (Content Management System)

© inzee.net 2009