assets/Uploads/_resampled/SetWidth260-domein-vlag-cartoon-klein2.jpg
" Claim uw domein... "


Domeinregistratie

Check of uw domeinnaam nog vrij is door in het veld rechts de naam te zetten (kan met of zonder extensie) en op 'Check'  te klikken.

Een domeinnaam is een adres op internet, u kunt hierbij verschillende extensies kiezen (zoals .nl of .be) Ieder land heeft een eigen extensie maar er zijn ook algemene extensies zoals bijvoorbeeld .info, .net, .org  of het europese .eu

Voor het aanvragen van domeinnamen geldt "wie het eerst komt, het eerst maalt". Is uw gewenste domeinnaam nog niet bezet, registreer deze dan zo snel mogelijk!

Een domeinnaam verwijst naar een server waar b.v. de website of email voor dat domein wordt geregeld. Daarom is het registreren van een domeinnaam bij inzee.net altijd gekoppeld aan een parkeer- of webhosting pakket. Zo kunt u gelijk met uw domeinnaam aan de slag.
Heeft u al een domeinnaam en wilt u deze laten verwijzen naar een webhosting pakket bij ons? Dat is zeker mogelijk, u zult dit wel moeten instellen of anders u huidige registrar vragen dit voor u in te stellen.

Het is uiteraard ook mogelijk de domeinnaam naar ons te verhuizen.

Ook voor extensies  die niet vermeld staan registreren wij domeinnamen, Informeer naar de prijzen.

Domein
Prijs per jaar (inclusief BTW)
.nl € 9,00
.be € 9,00
.com € 15,00
.net € 15,00
.eu € 10,00
.info € 15,00
.org € 15,00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

© inzee.net 2009